fbpx

We ploegen en cultiveren
uw digitale velden.
Zo boert u goed.

Expertise

De website, de tekst en uw klant. 

Op het web vertelt u een verhaal. Hiervoor voorziet u idealiter drie dingen. Ten eerste een goed verhaal, ten tweede een digitale karakterkop en ten derde zo veel mogelijk geïnteresseerde luisteraars. Wij verzorgen de drie, simpel.

E

X

Een website is het digitale uiterlijk van uw bedrijf. U kan dus maar beter zorgen dat uw haar goed zit en uw tanden geflost zijn.

Een knap en gebruiksvriendelijk design trekt aan en verleidt. Maar de persoonlijkheid van uw digitaal droomlijf is natuurlijk ook belangrijk. 

Zo wilt u betrouwbaar zijn en uw website versleutelen zodat deze veilig is. Snelheid is ook een voorwaarde om te slagen, want snel betekent aangenamer surfen, betere resultaten in Google en hogere conversie. Een goed gemanierde website en een lekker design is nodig, maar even belangrijk is gevonden worden in de internet-jungle. Daarom optimaliseert u uw website ook voor zoekmachines. 

P

E

Een meertalige webshop die úw publiek aanspreekt. Als u spullen verkoopt is ze etaleren een must.

Etalages zijn mooi versierde ruimtes achter een groot venster. Op de stoep staan borden die uitnodigen om binnen een kijkje te nemen. En dat is meteen de definitie van een webshop. Design en gebruiksvriendelijkheid zijn van levensbelang. Hoe duidelijker een webshop is, hoe sneller een bezoeker ook echt een koper wordt. Minder cognitieve inspanning creëert meer vertrouwen in uw bedrijf en producten. Als een webwinkel daarnaast ook nog een goed gevoel aanbiedt dan heeft u meer kans dat een koper een terugkomende klant en zelfs een heuse fan wordt.

The Baby Cries tekst en afbeeldingen content

Copywriting

R

T

Een verhaal vertelt zichzelf niet. En een tekst die door niemand echt gelezen wordt, heeft geen zin.

Een consequente en onderhoudende stijl en een sterke verbale identiteit is een onmisbaar wiel in het raderwerk van een bedrijf. 

Gelukkig zijn er de Baby-copywriters. Hun vlotte stylo gebruikt voor elke doelgroep de juiste tongval. Zij schrijven wervende teksten en creëren kwalitatieve content. 

Klanten maken is belangrijk, ze houden is even belangrijk en de pen is een belangrijk wapen in het gevecht om die klant. 

the baby cries digital marketing

Digital Marketing

I

S

Wij halen uw merk van stal en laten het dartel rondrennen op google en sociale media. 

Marketing van producten en diensten via het internet. Simpel maar niet evident. Naamsbekendheid opbouwen, klanten binden en omzet genereren zijn slechts enkele ambities van internetmarketing.

Het komt hierop neer dat The Baby Cries relevante bezoekers begeleidt naar uw website en de conversie optimaliseert en zo uw concurrenten een poepie laat ruiken. 

The Baby Cries Branding & Strategie

Branding & strategie

E

Uw merk laten groeien tot hét kenmerk van de sector. 

Een bedrijf met een ravissante persoonlijkheid is zoveel leuker om mee samen te werken. 

Vertegenwoordigers kunnen leunen en meeliften op de sterke identiteit van uw zaak. Klanten zien een bedrijf met een innemende en originele uitstraling als ‘hun’ team en worden sneller harde-kern-supporters. Ten slotte willen leveranciers graag hun merk en product verbinden aan de mojo van een klassenbak.

Uw eigen authentieke zelf, in een overtuigend jasje. Logo, huisstijl, brochures en meer. Dit is waar The Baby Cries u kan helpen, zonder dat u zich verslikt in de factuur.

Bel ons en verheug uzelf.

Vertel ons uw verhaal

bell

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

× Hoe kunnen we je helpen?