fbpx

REVIEWS THE BABY CRIES

Wat zeggen onze klanten over ons werk en onze service?

Onze verwachtingen waren heel groot want het oeuvre van TBC doet het allerbeste verhopen. En die hoge verwachtingen werden ruimschoots ingelost : ons logo ziet er prachtig uit en onze website werd helemaal gestyled naar onze smaak. Kortom, het resultaat weerspiegelt exact wat we voor ogen hadden. Ook de samenwerking verliep vlekkeloos : geen moeite was hen teveel, ze stonden altijd voor ons klaar en ook de timing werd netjes gerespecteerd. Bedankt voor dit huzarenstukje, jullie zijn een schitterend team!

Anouschka De Poorter

Official Google Review

Ik heb een hotel in Senegal en veel bijhorende verhalen uit deze prachtige regio maar hoe vertel je zoiets kort en toch aantrekkelijk? Ik had al met verschillende agencies gepraat over mijn project maar ik voelde mij nergens helemaal begrepen. De jongens van The baby Cries namen hun tijd voor een uitgebreide brainstormsessie. Ze legden al snel onze ziel bloot. Het resultaat is hélémaal wat ik wilde. Ik heb een nieuw project in de steigers staan en opnieuw zullen zij mijn rechterhand zijn. Ik kijk al uit naar hun verfrissende voorstellen.

Karolien Pieters

Official Google Review

Wij kregen een strakke website die er ook nog eens heel professioneel uitziet. Ze laat duidelijk zien waar we voor staan, wat onze doelstellingen zijn, en welke doelgroep we willen bereiken. Door de nodige beeld- en tekst-animatie is het aangenaam navigeren waarbij ze uitnodigt tot verder ontdekken. Kortom een aanrader als je voor de professionele aanpak gaat met een website die er écht uit springt! Team D-Dacto

Sabine Van Rode

Official Google Review

Vanaf het moment dat we bij Frederiek onthaald werden, voelden we ons thuis en veilig om te vertellen wat onze visie was. We merkten dadelijk op dat dit voor ons een goede combo was. Blij met het eindresultaat! Klantgericht, erg vriendelijk, open communicatie, vernieuwende ideeën, denkt mee met jou na, ... Alleen maar lovende woorden voor jullie.

Official Google Review

Very efficient and quick with the work. Outstanding! Really understood what we required.

IMPRESSO ESPRESSO PATISSERIE

Official Google Review

een creatief topteam… Kort maar krachtig omschreven. Teksten die anders zijn, commercieel meedenken, een persoonlijke benadering, geen vraag is te veel, … Helemaal naar waar we op zoek zijn. The Baby Cries… we love you!

Maarten Van Avondt

Official Google Review

Zeer tevreden met mijn nieuwe én professionele website. Aangename en vlotte samenwerking. Ook de teksten zijn op een boeiende manier geschreven.

Kristin Verreth

Official Google Review

Wij zijn zeer tevreden van onze site. Heel mooi en professioneel afgewerkt. Zeer goede en vriendelijke begeleiding. Wij zouden jullie bij iedereen aanraden. Kortom: Top!

Inge Vermet

Official Google Review

The Baby Cries is een topteam dat aan een paar woorden genoeg heeft om je bedrijf er online mijlenver te laten bovenuit steken. Ze verstaan de kunst de essentie van je zaak te distilleren tot een aantrekkelijke en opvallende website. Zalig samenwerken!

Lieveke Verspeek

Official Google Review

Communicatie met een knipoog, net dat ietsje meer, originaliteit op zijn best overgoten met een zeer flexibele aanpak naar de klant toe!

Official Google Review

The Baby Cries heeft voor ons de website GooiseGalerie.nl gebouwd. De inspiratiewaarde van onze website is hoog en toegespitst op een zo hoog mogelijke conversie. Wij zijn uitermate tevreden met het uitstekende resultaat.

N.E.G. Rokebrand

Official Google Review

Luisteren goed naar je wensen en ideeën. Maken een nette, professionele website. Ze houden goed rekening met al je opmerkingen. Zeer toffe samenwerking met hen.

Geert van Mierlo

Official Google Review

Fre en Kaijsa zijn toppers in hun vak. Om onze website van deftige teksten te voorzien contacteerden we The Baby Cries. We kregen diverse voorstellen op wensen die we kenbaar gemaakt hadden. We kunnen ze enkel en alleen maar aanraden als het goed moet zijn 😉 Hauwytrans BV

Official Google Review

Ik krijg het uiteraard niet zo mooi verwoord als Frederiek maar ik doe toch een poging. Hij is een krak in het schrijven van kei-goede teksten. Een echte kunstenaar met woorden, die dan in een vorm gegoten worden zodat ze vanzelf lezen. The Baby Cries, warm aanbevolen!

Official Google Review

Baby Cries allie efficacité, diligence et professionnalisme. Heureux et satisfaits de la collaboration. Nous recommandons à tous Baby Cries.

LES PALETUVIERS COMPTA-ECONOMAT

Official Google Review

Sterk aanbevolen! Omdat je gewoon weet dat, wanneer je samenwerkt met dit ongelooflijke team, de uitkomst bijna perfect zal zijn! Geestig, professioneel en een talent voor schrijven. Precies wat u zoekt bij het maken van een spannende website.

Caroline Van Buylaere

Diversen

Official Google Review

Een heel fijne en snelle samenwerking met persoonlijke benadering. Ik wilde een nieuwe website laten maken en binnen korte termijn stond deze website online. Kort mijn visie verteld en eigenlijk was de conceptversie al bijna meteen goed. Elke keer als er wat aangepast moest worden werd dit ook meteen gedaan. Voor iedereen die een website en of logo wil laten ontwerpen zou ik dit bedrijf zeker aanbevelen!

Official Google Review

Fantastische samenwerking! Communicatie verliep heel vlot. En het afgeleverde werk was top!

Official Google Review

Super service, staan altijd voor je klaar en weten perfect je wensen om te zetten in realiteit! Zeker een aanrader!

Thomas Weckx

Official Google Review

Ongelooflijk toffe mensen met een geweldige creativiteit, die uw bedrijf een enorme boost geeft. Een absolute aanrader !!!

Anne Soeten

Facebookposts

Official Google Review

Klaas Hermans

Copywriting: brochures

Official Google Review

Cora Bekker

Copywriting: brochures

Official Google Review

Benieuwd naar wat we voor u kunnen doen?
Neem contact met ons op!

bell

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

× Hoe kunnen we je helpen?